Team Gezondheidscentrum

Team Gezondheidscentrum

Els Kienhuis
Els Kienhuis
“Als fysiotherapeut vind ik het een uitdaging om met de patiënt te kijken waar de mogelijkheden liggen en hoe men zo optimaal mogelijk kan functioneren. Kwaliteit van leven is zo ontzettend belangrijk! Het is heel mooi dat ik daaraan kan bijdragen.”
BIG-nummer: 89062707404
Niña Pfennings
Niña Pfennings
“Patiënten die onze praktijk met een grote glimlach verlaten, dát is de kroon op ons werk. Als fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut en oedeemfysiotherapeut zet ik me hier met veel plezier voor in.”
BIG-nummer: 39061800604
Ralf Willemsen
Ralf Willemsen
“Als fysiotherapeut en manueel therapeut beweeg me letterlijk en figuurlijk tussen de behandelkamer en de oefenzaal. Doordat ik patiënten in de behandelkamer zie, kunnen we in de oefenzaal nog gerichter aan de slag. Dat versterkt elkaar!”
BIG-nummer: 19053154704
Maren Lemmens
Maren Lemmens
“Mijn missie? Uw klachten verlichten. Dat doe ik met een behandelplan op maat. Dat is belangrijk want elk lichaam is uniek en elke patiënt heeft zijn eigen verhaal.”
BIG-nummer: 89910429604
Eva Bonekamp
Eva Bonekamp
“Rug-, bekken- of andere fysieke klachten hebben vaak een dieperliggende oorzaak. Door u beter te leren kennen, probeer ik die oorzaak aan het licht te brengen. En vervolgens gaan we samen aan de slag om uw klachten te verminderen.”
BIG-nummer: 89910429604
Ed Zieminski
Ed Zieminski
“Plezier en vertrouwen zijn belangrijk bij de behandeling van kinderen. In combinatie met een professionele blik op de lichamelijke klacht werken we samen aan een passende oplossing!”
BIG-nummer: 29036565804
Brigitte van Bakel
Brigitte van Bakel
“Sinds het behalen van mijn diploma in 2007 ben ik werkzaam als podotherapeut. Tevens ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en sta ik “Kwaliteits” geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor paramedici.”
Kelly Martens
Kelly Martens
“Ik krijg er energie van om mensen te helpen opstaan en nieuwe kansen te creëren, zodat niet-alledaagse bezigheden weer alledaags worden.”
Nadieh Andrieu
Nadieh Andrieu
“Als kinderergotherapeut train ik kinderen uit het basis- en middelbaar onderwijs met schrijf-, plannings-, concentratieproblemen of problemen in de fijne motoriek. Mijn missie? Het beste in hen naar boven halen, zodat zij op school én thuis niet meer tegen deze problemen aanlopen!”
Milou Janssen
Milou Janssen
“Elke patiënt en iedere hulpvraag is anders. Een passende oplossing bieden die bijdraagt aan de kwaliteit van leven, dáár ligt mijn ambitie.”
Bob Dohmen
Bob Dohmen
“Als ergotherapeut help ik patiënten met een beperking om zoveel mogelijk zelfstandig te kunnen functioneren in het dagelijkse leven. Ik behandel kinderen, volwassenen én ouderen. Mijn specialisatie ligt bij patiënten met arbeidsgerelateerde klachten.”
Lotte Gijsen
Lotte Gijsen
“Van communiceren op school, thuis, op het werk of met familie; elke keer streef ik naar de beste behandeling voor u als cliënt, zodat u met een lach naar buiten loopt.“
Anouk Schrijnemaekers-Bovens
Anouk Schrijnemaekers-Bovens
“Mijn hart ligt bij werken met kinderen. Samen met ouders streef ik ernaar om het beste uit elk kind naar boven te halen. Er is niks mooiers dan de blije gezichtjes van kinderen die weer iets geleerd hebben.”
Simone Ramakers-Wijnsema
Simone Ramakers-Wijnsema
“Een stemprobleem, spraak- of taalachterstand? Of moeite met lezen en spellen? Het kan bij iedereen voorkomen. Als logopedist help ik jong en oud daar graag bij! Om de kwaliteit te blijven garanderen, ben ik ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici en volg ik cursussen, workshops en trainingen.”
Josien Schneiders
Josien Schneiders
“Ik heb ervaring met het behandelen van allerlei psychische klachten. In mijn behandelingen werk ik doorgaans vanuit een cognitief gedragstherapeutisch kader en indien van toepassing ook met EMDR."
BIG-nummer: 19066650125
Marianka Nelissen
Marianka Nelissen
“Ik ben integratief psychotherapeut, werk vanuit een cliëntgericht kader en heb me gespecialiseerd binnen de cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR. Ik heb oog voor het verhaal achter de klacht, zodat u inzicht krijgt in uw leergeschiedenis en u bepaalde patronen leert herkennen en veranderen, om een terugval te voorkomen.”
BIG-nummer: 79909156325 / 99909156316
Lieke Sangers
Lieke Sangers
“Elke persoon is anders. Dat betekent dat elk brein en elk lichaam anders op voeding kunnen reageren. Daarbij wil ik u als cliënt op een professionele en persoonlijke manier helpen.“
Maud Houben-Lamboo
Maud Houben-Lamboo
"Ik sta voor professionele, betrouwbare en kwalitatief hoge mondzorg. Ik ben er voor ú als patiënt en hecht er veel waarde aan dat u zich op uw gemak voelt. Na uw bezoek aan Mondzorg Maud loopt u met een prettig gevoel én met een schone mond de deur uit!"
Joris Vork
Joris Vork
“Als bevlogen osteopaat doe ik er alles aan om het zelf herstellend vermogen van uw lichaam te optimaliseren. Professionaliteit, zorgvuldigheid en aandacht voor u als persoon, staan in mijn praktijk centraal!”