Team Gezondheidscentrum

Team Gezondheidscentrum

Els Kienhuis
Els Kienhuis
“Als fysiotherapeut vind ik het een uitdaging om met de patiënt te kijken waar de mogelijkheden liggen en hoe men zo optimaal mogelijk kan functioneren. Kwaliteit van leven is zo ontzettend belangrijk! Het is heel mooi dat ik daaraan kan bijdragen.”
BIG-nummer: 89062707404
Ralf Willemsen
Ralf Willemsen
“Als fysiotherapeut en manueel therapeut beweeg me letterlijk en figuurlijk tussen de behandelkamer en de oefenzaal. Doordat ik patiënten in de behandelkamer zie, kunnen we in de oefenzaal nog gerichter aan de slag. Dat versterkt elkaar!”
BIG-nummer: 19053154704
Maren Lemmens
Maren Lemmens
“Mijn missie? Uw klachten verlichten. Dat doe ik met een behandelplan op maat. Dat is belangrijk want elk lichaam is uniek en elke patiënt heeft zijn eigen verhaal.”
BIG-nummer: 89910429604
Ed Zieminski
Ed Zieminski
“Plezier en vertrouwen zijn belangrijk bij de behandeling van kinderen. In combinatie met een professionele blik op de lichamelijke klacht werken we samen aan een passende oplossing!”
BIG-nummer: 29036565804
Chantal Coolen
Chantal Coolen
"Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk dat patiënten zich op hun gemak voelen. Door persoonlijke aandacht en een professionele blik proberen we samen tot een passende oplossing voor uw klachten te komen".
BIG-nummer: 39916994804
Dani Biesmans
Dani Biesmans
“Het belangrijkste in dit vak vind ik dat iedere patiënt optimale zorg verdient. Om deze zorg te kunnen bieden, wil ik alles weten over uw klacht en stellen we samen een passend behandelplan op. Gemotiveerd en gedreven gaan we samen uw klachten verminderen!”
BIG-nummer: 89930395704
Marlou Gootzen
Marlou Gootzen
"Gespecialiseerd maatwerk afgestemd op ieder individu, jong en oud met klachten in het bekkengebied vanuit een professionele, eerlijke en open benadering. Met aandacht voor de persoon in zijn geheel en het eigen tempo volgend."
BIG-nummer: 29050296604
Laura van Rijswijk
Laura van Rijswijk
"Het leukste aan mijn werk is heel simpel het helpen van mensen. Als je als podotherapeut kan bijdragen aan pijnvrij sporten, wandelen of werken van een persoon, voelt dat fantastisch. Zo ben ik elke dag gemotiveerd om hoge kwaliteit zorg te leveren voor iedereen."
Manouk Huiskens
Manouk Huiskens
"Wat mij de meeste voldoening geeft in mijn werk is wanneer cliënten weer vrij van pijn, vrij kunnen bewegen door een van mijn therapieën. De juiste therapie vind ik door goed naar u te luisteren en therapieën zo nodig te combineren. Samen doen we er alles aan om een oplossing te vinden voor uw voetklacht of voor andere klacht door het verkeerd gebruiken van uw voeten."
Nadieh Andrieu
Nadieh Andrieu
“Als kinderergotherapeut train ik kinderen uit het basis- en middelbaar onderwijs met schrijf-, plannings-, concentratieproblemen of problemen in de fijne motoriek. Mijn missie? Het beste in hen naar boven halen, zodat zij op school én thuis niet meer tegen deze problemen aanlopen!”
Lynn Cox
Lynn Cox
‘’Ik hecht er veel waarde aan om tijdens mijn behandelingen een plek te creëren waar de kinderen zich op hun gemak voelen en zich verder kunnen ontwikkelen. Hierbij vind ik het mooi om te zien hoe we samen met het kind hetgeen ze moeilijk vinden, kunnen omdraaien naar iets wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn.’’
Fleur Dautzenberg
Fleur Dautzenberg
"Kinderen staan aan het startpunt van hun 'levensloopbaan'. Het idee dat je kinderen iets kunt aanleren waar ze de rest van hun leven profijt van kunnen hebben geeft me enorme voldoening."
Femke Crommentuijn
Femke Crommentuijn
"Kinderen ontwikkelen zich allemaal op zijn of haar eigen manier, maar elk kind gebruikt spel om zich te ontwikkelen. Binnen de behandeling vind ik het dan ook belangrijk om deze natuurlijke vorm van leren te gebruiken. Het doet mij goed wanneer een kind met een lach naar buiten loopt omdat hij of zij weer iets geleerd heeft!"
Lotte Gijsen
Lotte Gijsen
“Van communiceren op school, thuis, op het werk of met familie; elke keer streef ik naar de beste behandeling voor u als cliënt, zodat u met een lach naar buiten loopt.“
Anouk Schrijnemaekers-Bovens
Anouk Schrijnemaekers-Bovens
“Mijn hart ligt bij werken met kinderen. Samen met ouders streef ik ernaar om het beste uit elk kind naar boven te halen. Er is niks mooiers dan de blije gezichtjes van kinderen die weer iets geleerd hebben.”
Simone Ramakers-Wijnsema
Simone Ramakers-Wijnsema
“Een stemprobleem, spraak- of taalachterstand? Of moeite met lezen en spellen? Het kan bij iedereen voorkomen. Als logopedist help ik jong en oud daar graag bij! Om de kwaliteit te blijven garanderen, ben ik ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici en volg ik cursussen, workshops en trainingen.”
Jana aan den Boom
Jana aan den Boom
“Ik vind het werken als logopedist met kinderen ontzettend leuk. Je ziet directe vooruitgang, kleine overwinningen worden grote successen. Met een mix van spelletjes, geduld en praktische oefeningen help ik de kinderen. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen, maar ook veel voldoening.”
Yoshka Schobbers
Yoshka Schobbers
“Mijn passie is het werken met kinderen! Met enthousiasme streef ik ernaar om in een prettige en speelse leeromgeving samen met de cliënt het maximale uit zijn/haar hulpvraag te halen. Om deze optimale zorg te kunnen bieden, hecht ik veel waarde aan de samenspraak tussen mij, de cliënt en zijn/haar directe omgeving. Mijn speciale interesse en kennis gaan uit naar het begeleiden van (jonge) kinderen met spraak- en taalproblemen en OMFT problematieken.”
Josien Schneiders
Josien Schneiders
“Ik heb ervaring met het behandelen van allerlei psychische klachten. In mijn behandelingen werk ik doorgaans vanuit een cognitief gedragstherapeutisch kader en indien van toepassing ook met EMDR."
BIG-nummer: 19066650125
Marianka Nelissen
Marianka Nelissen
“Ik ben integratief psychotherapeut, werk vanuit een cliëntgericht kader en heb me gespecialiseerd binnen de cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR. Ik heb oog voor het verhaal achter de klacht, zodat u inzicht krijgt in uw leergeschiedenis en u bepaalde patronen leert herkennen en veranderen, om een terugval te voorkomen.”
BIG-nummer: 79909156325 / 99909156316
Lieke Sangers
Lieke Sangers
“Elke persoon is anders. Dat betekent dat elk brein en elk lichaam anders op voeding kunnen reageren. Daarbij wil ik u als cliënt op een professionele en persoonlijke manier helpen.“
Maud Houben-Lamboo
Maud Houben-Lamboo
"Ik sta voor professionele, betrouwbare en kwalitatief hoge mondzorg. Ik ben er voor ú als patiënt en hecht er veel waarde aan dat u zich op uw gemak voelt. Na uw bezoek aan Mondzorg Maud loopt u met een prettig gevoel én met een schone mond de deur uit!"
Joris Vork
Joris Vork
“Als bevlogen osteopaat doe ik er alles aan om het zelf herstellend vermogen van uw lichaam te optimaliseren. Professionaliteit, zorgvuldigheid en aandacht voor u als persoon, staan in mijn praktijk centraal!”
Marieke Jansen
Marieke Jansen
"De creativiteit en veerkracht van kinderen kunnen door gebeurtenissen ondergesneeuwd raken. Binnen deze ervaringsgerichte therapie is het mijn missie om dit opnieuw aan te spreken. Vertrouwen, plezier en contact staan centraal in mijn oefenzaal!"
Sifra van de Zand
Sifra van de Zand
“Ik hecht veel waarde aan zelfstandigheid, en denk graag over uw zelfstandigheid mee. Denken in mogelijkheden in plaats van in onmogelijkheden. Gaat niet, bestaat niet. Er zijn vaak mogelijkheden of alternatieven voor als iets niet meer lukt zoals u gewend bent. Ik haal veel voldoening om samen met u oplossingen te bedenken om zo uw zelfstandigheid en kwaliteit van leven te vergroten. Kwaliteit, snelheid en goede communicatie staan hierbij voor mij centraal”
Shima Tashakoor
Shima Tashakoor
"(Mee)doen in de maatschappij en dagelijkse activiteiten uitvoeren is de basis van gezondheid. Mijn drijfveer is om u te ondersteunen om zelf weer dingen te doen of te blijven doen. Ik ga graag de uitdaging aan om samen op zoek te gaan naar oplossingen voor uw hulpvraag. Positieve benadering, niet in hokjes denken, samenwerken en afstemming met uw omgeving en de betrokken zorg staan voor mij centraal."
Chiara van der Leek
Chiara van der Leek
“Als ergotherapeut probeer ik ervoor te zorgen dat uw doel werkelijkheid wordt door van het onhaalbare het haalbare te maken. Ik kijk graag samen met u mee naar een oplossing om uw zelfstandigheid te vergroten.”
Sanne Stoffels
Sanne Stoffels
Soms verloopt de uitvoer van dagelijkse activiteiten niet ( meer) naar wens. Als ergotherapeut wil ik graag gezamenlijk met u kijken naar deze uitvoer en tot een geschikte oplossing komen.